Telefon:
+36 1 632 2787

Pályázatok

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00964


Kedvezményezett neve:
HEXADON Kft.

A fejlesztés tárgya, célja:
Kapacitás növelés a Hexadon Kft-nél a géppark korszerűsítésével és bővítésével

A szerződött támogatás összege:
10 000 000,- Ft

A projekt befejezési dátuma:
2023. 01. 27.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A Hexadon Kft. kapacitás növekedést, géppark korszerűsítést és bővítést magában foglaló projektje a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, 10 millió Forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00964 azonosító számú „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” c. felhívásra benyújtott pályázatunk célja vállalkozásunk építőipar területén végzett tevékenységének bővítése, a meglévő eszközeink korszerűsítése és bővítése révén. A gépi technológiai korszerűsítés keretében az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre: 2 db magasnyomású mosó, 1 db mini kotrógép, 1 db állványzat. A fejlesztés eredményeként jelentős kapacitás bővülés és megtakarítás érhető el vállalkozásunk életében. A beruházásnak köszönhetően javul cégünk versenyképessége, mely hozzájárul a munkahelymegőrzéshez és új munkahelyek teremtéséhez.


GINOP 1.2.2

Kedvezményezett neve:
HEXADON Kft.

A projekt címe:
Eszközbeszerzés a HEXADON Kft. részére.

A szerződött támogatás összege:
9 400 000,- Ft

Támogatás mértéke:
50%

Projekt tartalma:

A projekt keretében beszerzésre került Avant 635 Univerzális minirakodó elengedhetetlen része az általunk végzett munkálatokhoz, mivel szükséges a tereprendezéshez, a munkaterület kialakításához, mederrendezéshez, tisztításhoz. Alapelvárás, hogy a munkaterületen folyamatosan rendelkezésre álljon egy, az ilyen típusú munkálatok elvégzésére alkalmas eszköz, amit eddig alvállalkozókkal oldottunk meg. A beszerzést követően már ezt is saját géppel biztosítjuk. Az acél állványrendszer a felületkezeléssel kapcsolatos munkálatok elvégzésénél szükséges, amit eddig ugyancsak bérléssel oldottunk meg. A beszerzésre került eszköz az európai építőipar egyik legkedveltebb állványrendszere nagyfokú variálhatósággal. Az eszközök a fejlesztendő tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódnak, melyek megvásárlása után kapacitásunk növekedett, adott munkák költséghatékonyabban vállalhatóak el. A saját eszközökkel való munkavégzés és a tervezhetőség hosszú távon költséghatékonyabb működést tesz lehetővé.

A projekt tényleges befejezése:
2017. július 7.

Projet azonosító száma:
GINOP-1.2.2-16-2017-00474